ÁROKÁSÁS

Budapest | Pest megye

Kérjen egy gyors ajánlatot és már kezdhetjük is a munkát.

Whatsapp

+36 70 886 2299

Árokásás Bobcat gépekkel Budapesten és Pest megyében

A sávalap ásás és az árokásás kéz a kézben jár. Ahol szükség van egy teleken megtervezett ház, épület, cég székhely sávalapját kiásni, ott nagy eséllyel árokásásra is szükség lesz, mivel a különböző közművek nyomvonalait is ki kell ásni, akárcsak az esetleges kerítések és támfalak alapjait.

Természetesen, mint minden földmunkát az árokásást is meg lehet oldani humán erőforrással. Tapasztalataink azonban visszaigazolják, hogy megrendelőink jóval gyorsabban szeretnének kész lenni az elvégzendő feladattal, mint ahogyan a két kézzel végzett munka azt biztosítaná. Így az árokásást a legelőnyösebb – költséghatékonyság és időbeosztás szempontjából – munkagépekkel megoldani. Többféle gépet is bérelhetünk a piacon, számos gyártó sorakoztatja fel különböző modelljeit, de mi ebben a témakörben is a Bobcat gépekre esküszünk. Ezek a kompakt gépek könnyedén elvégzik a munkát, praktikusak, és jól képzett szakembereink keze alatt semmi sem jelent számukra akadályt. Mivel könnyedén mozognak, nem kell amiatt aggódnia, hogy a munkálatok során kárt teszünk a házában, az udvarán, kerítésében.

Mikor lehet szükségünk árokásásra?

Akármilyen épületről legyen szó, vízvezetékre szükségünk van az esetek többségében. Az árokásás ezen vezetékek fektetését teszi lehetővé, de ugyanez igaz a közművek és a villanyvezetékek fektetésére is. Továbbá ha csatornázást szeretnénk, vagy kialakítanánk egy megbízható öntözőrendszert szintén elengedhetetlen az árokásás.

A munkagépekkel történő árokásás egy jól bevált megoldás, amely abban segít, hogy megfelelő mélységbe tudjunk elhelyezni az épületeink számára nélkülözhetetlen vezetékeket, csatornákat, kerítéseket. Az így elhelyezett objektumok stabilak maradnak, ezzel is igazolva, hogy a gépi munka megbízhatóbb eredményekhez vezet klasszikus társával, az emberi erőt igénybe vevő földmunkával szemben.

Ha sikerült eldöntenünk, hogy milyen célból végezzük az árokásást, alaposan utána kell járnunk, hogy pontosan milyen mélyre kell ásni, és milyen hosszan. Ezek az alap mérések segítenek felmérni, hogy milyen határidővel számolhatunk. Általában minden árazás ezen információk függvényében módosul. Mi az árazásnál is arra törekszünk, hogy kiszolgáljuk klienseink igényeit a számukra leginkább kedvező módon.

Milyen gépekre lehet szükség az árokásáshoz?

Az árokásást többnyire két géptípussal lehet elvégezni. Az egyik ilyen a láncos árokásó gép. Ez a típus kiválóan elvégzi a munkát homoktalajon, nagyon gyorsan lehet vele haladni, nagyon jól megbirkózik az erősen kötött talajjal, és bármilyen hosszúságú árkot képes precízen kiásni. Ha öntözőrendszerek vagy kerti csapok kialakításához van szükség árokásásra, ez a gép a legjobb választás. Ezt a gépet sziklás, köves talajon nem ajánlott használni – olyan esetekben más gépekhez fordulunk.

A másik gép a kotró árokásógép, amely a Bobcat gépek esetében egy kisebb méretű eszköz, így nagyon könnyen elfér kis helyeken és ásás közben nem tesz kárt a környezetében. Mindemellett egy „csodamasina” is, hiszen bármilyen talajon elboldogul, legyen az homoktalaj, sziklástalaj, vagy kötött talaj. Akár csak láncos társa, ez is könnyebben halad homoktalajon, viszont nem ijed meg a szikláktól sem. Ez a kisméretű gép árokásásra, alapásásra teljesen megfelelő, de vele is lehet csövek és csatornák fektetését kialakítani.

Legyen szó akár egy kötött talajú budapesti telekről, vagy homoktalajjal rendelkező pest megyei nyaralónk telkéről ezek a gépek időhatékonyan végzik el azt a munkát, amelyet emberi erő igénybevételével több költség mellett tudnánk véghezvinni. Ha már az időt említjük, fontos kihangsúlyoznunk, hogy cégünk már az Ön telefonhívása után készen áll, hogy útnak induljon és kisegítse önt az árokásási folyamatokban. Gépeink megbízhatóak, szakembereink magasan képzettek, cégünk pedig 20 éves tapasztalattal rendelkezik. Hívjon bátran, és kerülje el, hogy heteket várjon a munkálatokra!

Vállalási területek

Budapesten

1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület, 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület, 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület, 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület

Pest megyében

Abony, Acsa, Albertirsa, Alsónémedi, Apaj, Áporka, Aszód, Bag, Bénye, Bernecebaráti, Biatorbágy, Budajenő, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Bugyi, Cegléd, Ceglédbercel, Csemő, Csévharaszt, Csobánka, Csomád, Csömör, Csörög, Csővár, Dabas, Dánszentmiklós, Dány, Délegyháza, Diósd, Domony, Dömsöd, Dunabogdány, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Ecser, Érd, Erdőkertes, Farmos, Felsőpakony, Fót, Galgagyörk, Galgahévíz, Galgamácsa, Gomba, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Herceghalom, Hernád, Hévízgyörk, Iklad, Inárcs, Ipolydamásd, Ipolytölgyes, Isaszeg, Jászkarajenő, Kakucs, Kartal, Káva, Kemence, Kerepes, Kiskunlacháza, Kismaros, Kisnémedi, Kisoroszi, Kistarcsa, Kocsér, Kóka, Kosd, Kóspallag, Kőröstetétlen, Leányfalu, Letkés, Lórév, Maglód, Majosháza, Makád, Márianosztra, Mende, Mikebuda, Mogyoród, Mono, Monorierdő, Nagybörzsöny, Nagykáta, Nagykovácsi, Nagykőrös, Nagymaros, Nagytarcsa, Nyáregyháza, Nyársapát, Ócsa, Őrbottyán, Örkény, Pánd, Páty, Pécel, Penc, Perbál, Perőcsény, Péteri, Pilis, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisjászfalu, Pilisvörösvár, Pilisszántó, Pilisszentiván, Pilisszentkereszt, Pilisszentlászló, Pócsmegyer, Pomáz, Pusztavacs, Pusztazámor, Püspökhatvan, Püspökszilágy, Ráckeve, Rád, Remeteszőlős, Solymár, Sülysáp, Szada, Százhalombatta, Szentendre, Szentkirály, Szentlőrinckáta, Szentmártonkáta, Szigetbecse, Szigetcsép, Szigethalom, Szigetmonostor, Szigetszentmárton, Szigetszentmiklós, Szigetújfalu, Szob, Szokolya, Sződ, Sződliget, Táborfalva, Tahitótfalu, Taksony, Tápióbicske, Tápiógyörgye, Tápióság, Tápiószecső, Tápiószele, Tápiószentmárton, Tápiószőlős, Tárnok, Tatárszentgyörgy, Telki, Tésa, Tinnye, Tóalmás, Tök, Tököl, Törökbálint, Törtel, Tura, Újhartyán, Újlengyel, Újszilvás, Úri, Üllő, Üröm, Vác, Vácduka, Vácegres, Váchartyán, Váckisújfalu, Vácrátót, Vácszentlászló, Valkó, Vámosmikola, Vasad, Vecsés, Veresegyház, Verőce, Verseg, Visegrád, Zebegény, Zsámbék, Zsámbok

KAPCSOLAT

Miben segíthetünk?