SÁVALAP ÁSÁS

Budapest | Pest megye

Kérjen egy gyors ajánlatot és már kezdhetjük is a munkát.

Whatsapp

+36 70 886 2299

Sávalap ásás Budapesten és Pest megyében

Minden stabilitáshoz szükséges egy jól bebiztosított alap, legyen szó tudásról, tapasztalatról vagy egy épület sávalapjáról. Az alapokhoz viszont mélyre kell ásni, az utóbbi esetében legalább 80 cm-re.

Hogy pontosan miért is? Nos, az épületünknek, vagy házunknak bizony súlya van, ezt a súlyt az alapok fogják felvenni, és továbbítani az altalajnak, így teremtve meg az épület stabilitását. A 80 cm mély sávalap biztosítja, hogy a fagyhatár alá érjünk, és így ne fagyjon meg az alaptestünk alja télen. Ez a minimum meghatározott egység továbbá lehetővé teszi, hogy eljussunk a mélyen levő teherviselő talajokhoz. Éppen emiatt a földmunkák egyik legnagyobb odafigyelést igénylő munkafolyamata a sávalap ásása, amelyet pontos mérések előznek meg.

MILYEn a megfelelő sávalap ásás?

Ilyen többek között a teherviselő talaj mélységének meghatározása, de az alap előkészítése, más néven kitűzése során végzett mérések is épp ilyen jelentősek. Nagyon gyakori kérdés szokott lenni, hogy mikor kell kitűzni az épületet: az anyagok helyszínre szállítása, vagy az alapozás megkezdése előtt? Mindkét változat működhet, azonban az építkezési anyagok megnehezíthetik a pontos méréseket, így inkább azok beszállítása előtt érdemes kitűzni az építési vonalat, és az épület sarokpontjait. A pontos mérésekre nagyon fontos odafigyelni, és mindig jobb szakemberre bízni a dolgot, hogy elkerüljük, hogy a házépítés többi lépésénél, vagy a lakhatási engedélyeztetésnél ütközzünk akadályokba.

Amikor már megvannak a mérések, csapatunk készen áll, hogy segítsen. A helyszínre érkezve, mint minden földmunka elvégzése előtt, a sávalap ásásánál is először felmérjük a terepet. Ilyenkor meghatározzuk a munka idejét, és azt, hogy milyen munkagépekre lesz szükségünk, de oda figyelünk arra is, hogy mennyi fa van a telken és ebből mennyit tudunk megtartani a munkálat során. Amikor ezeket sikerül meghatároznunk, elkezddjük a telek tisztítását.

Mennyibe kerül a kotrógép bérlés?

A sávalap ásás történhet emberi erő bevetésével is, ám ennek az ára meglehetősen felfele ívelt az utóbbi időben, köszönhetően számos gazdasági tényezőnek, így a munkagépek biztosítják a legköltséghatékonyabb megoldást. Cégünk a Bobcat típusú gépekkel dolgozik, amelyek könnyedén mozognak bármely területen, még a legkisebb udvarokon is. Mivel méretük előnyükre válik, nem kell aggódnunk amiatt, hogy kitapodják a kitűzéseket, vagy bármilyen más kárt okoznak a munkálatok során.

A munkagépek nagyon hamar egyenletessé teszik a terület minden zegzugát, így következő lépésben a sávalap nyomvonalának kijelölése, az ásás, és a föld kitermelése következik. Hogy mi történik a kitermelt földdel? Többnyire elszállítódik, de visszatöltésre is felhasználható szükség esetén – ez függ a telektől is.

Az alaposan elvégzett sávalap ásás lehet minden épület, kert, medence lelke. Fontos, hogy olyan szakemberek kezébe bízzuk terveinket, akik arra törekednek, hogy a számunkra lehető legoptimálisabb megoldást találják meg, úgy költséghatékonyság, mint idő szempontjából. Mi erre törekszünk megfelelő eszközeink biztosításával és azonnali munkakezdéssel.

Legyen szó egy budapesti vállalkozás épületéről, vagy egy pest megyei lakos családi házának sávalap ásásáról, Bobcat árokásó és kotró gépeink kiváló eszközeink a munkavégzési folyamatban. Ezek a gépek különböző méretű sávalapokat tudnak kiásni, így semmi nem szabhat határt a gyors, és precíz munkavégzésnek.

Budapesti családi házát tervezi megépíteni? Esetleg pest megye más városában terjeszkedne a cégével, és új területen építené fel vállalkozása épületét? Hívjon minket, és mi azonnal indulunk, hogy mielőbb túl legyen az alapozáson, és folytathassa az építkezést! Ha Bobcat bérléseinkről tájékozódna, látogasson el ide: BOBCAT BÉRLÉSE

Vállalási területek

Budapesten

1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület, 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület, 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület, 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület

Pest megyében

Abony, Acsa, Albertirsa, Alsónémedi, Apaj, Áporka, Aszód, Bag, Bénye, Bernecebaráti, Biatorbágy, Budajenő, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Bugyi, Cegléd, Ceglédbercel, Csemő, Csévharaszt, Csobánka, Csomád, Csömör, Csörög, Csővár, Dabas, Dánszentmiklós, Dány, Délegyháza, Diósd, Domony, Dömsöd, Dunabogdány, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Ecser, Érd, Erdőkertes, Farmos, Felsőpakony, Fót, Galgagyörk, Galgahévíz, Galgamácsa, Gomba, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Herceghalom, Hernád, Hévízgyörk, Iklad, Inárcs, Ipolydamásd, Ipolytölgyes, Isaszeg, Jászkarajenő, Kakucs, Kartal, Káva, Kemence, Kerepes, Kiskunlacháza, Kismaros, Kisnémedi, Kisoroszi, Kistarcsa, Kocsér, Kóka, Kosd, Kóspallag, Kőröstetétlen, Leányfalu, Letkés, Lórév, Maglód, Majosháza, Makád, Márianosztra, Mende, Mikebuda, Mogyoród, Mono, Monorierdő, Nagybörzsöny, Nagykáta, Nagykovácsi, Nagykőrös, Nagymaros, Nagytarcsa, Nyáregyháza, Nyársapát, Ócsa, Őrbottyán, Örkény, Pánd, Páty, Pécel, Penc, Perbál, Perőcsény, Péteri, Pilis, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisjászfalu, Pilisvörösvár, Pilisszántó, Pilisszentiván, Pilisszentkereszt, Pilisszentlászló, Pócsmegyer, Pomáz, Pusztavacs, Pusztazámor, Püspökhatvan, Püspökszilágy, Ráckeve, Rád, Remeteszőlős, Solymár, Sülysáp, Szada, Százhalombatta, Szentendre, Szentkirály, Szentlőrinckáta, Szentmártonkáta, Szigetbecse, Szigetcsép, Szigethalom, Szigetmonostor, Szigetszentmárton, Szigetszentmiklós, Szigetújfalu, Szob, Szokolya, Sződ, Sződliget, Táborfalva, Tahitótfalu, Taksony, Tápióbicske, Tápiógyörgye, Tápióság, Tápiószecső, Tápiószele, Tápiószentmárton, Tápiószőlős, Tárnok, Tatárszentgyörgy, Telki, Tésa, Tinnye, Tóalmás, Tök, Tököl, Törökbálint, Törtel, Tura, Újhartyán, Újlengyel, Újszilvás, Úri, Üllő, Üröm, Vác, Vácduka, Vácegres, Váchartyán, Váckisújfalu, Vácrátót, Vácszentlászló, Valkó, Vámosmikola, Vasad, Vecsés, Veresegyház, Verőce, Verseg, Visegrád, Zebegény, Zsámbék, Zsámbok

KAPCSOLAT

14 + 15 =

Miben segíthetünk?