TEREPTISZTÍTÁS

Budapest | Pest megye

Kérjen egy gyors ajánlatot és már kezdhetjük is a munkát.

Whatsapp

+36 70 886 2299

TeREPtisztítás Bobcat gépekkel Budapesten és Pest megyében

Tereptisztításra több esetben is sor kerülhet, de általánosságban elmondható, hogy egy igényes terep rendszeres karbantartásra szorul. Gyomos a terep? Átláthatatlan a bozóttól? Eladásra szánjuk? Most vettük és le kell tisztítani? Ne „gázoljunk elvadult tájakon!”

Drasztikusan „eldzsungelesedett” telkek esetén az emberi erőforrás nem elegendő egy alapos tisztításához. Ilyenkor tudunk mi segítséget nyújtani Budapesten és Pest megyében. Bobcat gépeink tökéletes munkát végeznek bármilyen bozóttól sújtott területen!

Mi történik a tereptisztítás során?

Telekvásárláskor, vagy annak eladásánál fontos lépés a terep rendezése is. Ilyenkor a fák kivágására, a bozót irtására kerül sor, de egyéb házépítést érintő feladatok is előkerülnek, mint a sávalap ásás, vagy árokásás.

A területet mindig alaposan fel kell mérni a munkálatok megkezdése előtt: figyelembe kell vennünk a talaj típusát, a telek elhelyezkedését, megközelíthetőségét, a növényzet arányát. Ezeket a tényezőket egybevetve már látható válik, hogy milyen gépekkel kell dolgoznunk, és hogyan tudjuk a leghatékonyabban megoldani a feladatot figyelembe véve a költségeket, és a feladat sürgősségét.

TeREPtiszítás akár emberi erővel is

Kevésbé elbozótosodott területek tisztítását megpróbálhatjuk kétkezi munkával is elvégezni, de ez jóval időigényesebb, és ezáltal költségesebb is, így a legtöbb esetben érdemes munkagépekhez fordulnunk.

Talán a legnehezebb a meredek elhelyezkedésű terep megtisztítása, ugyanis egy 35%-os meredekség már speciálisabb követelményeket kér. Tapasztalt szakembereink számára azonban egy ilyen jellegű terep sem okoz gondot, hiszen gyakorlatuk van már különböző területek bozótirtásában. A gépek irányíthatóságának köszönhetően kevés eséllyel fordulhat elő, hogy a munkagép megcsúszna, vagy felborulna, kárt okozna a telken. Sík területen elhelyezkedő telek megtisztítása természetesen könnyebb, és ezáltal gyorsabban is lezajlik. Ezekben az esetekben egy Bobcat homlokrakodó a megfelelő választás.

Az adott terep elhelyezkedésén kívül a talaj fajtája is változtathatja a szolgáltatás árát.

Agyagos talaj jellemzően hegyvidéken fordul elő, ez a talaj kötöttebb, akár sziklásabb is lehet. Ennek következtében a bozótirtás is nehezebb dió, de nem lehetetlen. Számolnunk kell azzal is, ha hegyvidéken van a telkünk, hogy esős időben a talaj ellehetetleníti a munkavégzést, így tervezéskor figyelnünk kell az időjárásra is! Sziklás területeken a növények gyökerei jóval makacsabbak, nehezebb őket kiszedni lévén, hogy jobban tudnak kapaszkodni a talajszerkezetnek köszönhetően.

Kötött talaj esetében, akár agyagos talajnál, az eső átvághatja terveinket, de száraz időben – igaz lásabban – megoldható a problémamentes tisztítás.

Mennyibe kerül a teREPtisztítás?

A növényzet kitermelésénél két szempontot veszünk figyelembe: mennyire idős, és mekkora a növényzet? A nagyobb és idősebb fákat nehezebb eltávolítani, szükség esetén favágásra is sor kerülhet. A bozótirtás ezzel szemben egy jóval egyszerűbb és gyorsabb munka.

Amennyiben a terep meredek területen található, nehezen megközelíthető, annál nehezebb elszállítani a levágott bozótot, kitermelt növényzetet. Így ez is emelheti a szolgáltatás költségét, de ajánlataink mindig klienseink igényeit szolgálják, arra törekedve, hogy költséghatékony és kevésbé időigényes megoldást biztosítsunk.

Ha a területet sikerül megtisztítani, akkor jöhet a tereprendezés! Bobcat homlokrakodó gépeink tökéletesek erre a feladatra. 

Bátran válassza 20 éves tapasztalattal rendelkező csapatunkat. Hívjon minket akár Budapest bármely kerületében található telkének megtisztításához, akár bármely más Pest megyei településen található telkéhez!

Vállalási területek

Budapesten

1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület, 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület, 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület, 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület

Pest megyében

Abony, Acsa, Albertirsa, Alsónémedi, Apaj, Áporka, Aszód, Bag, Bénye, Bernecebaráti, Biatorbágy, Budajenő, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Bugyi, Cegléd, Ceglédbercel, Csemő, Csévharaszt, Csobánka, Csomád, Csömör, Csörög, Csővár, Dabas, Dánszentmiklós, Dány, Délegyháza, Diósd, Domony, Dömsöd, Dunabogdány, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Ecser, Érd, Erdőkertes, Farmos, Felsőpakony, Fót, Galgagyörk, Galgahévíz, Galgamácsa, Gomba, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Herceghalom, Hernád, Hévízgyörk, Iklad, Inárcs, Ipolydamásd, Ipolytölgyes, Isaszeg, Jászkarajenő, Kakucs, Kartal, Káva, Kemence, Kerepes, Kiskunlacháza, Kismaros, Kisnémedi, Kisoroszi, Kistarcsa, Kocsér, Kóka, Kosd, Kóspallag, Kőröstetétlen, Leányfalu, Letkés, Lórév, Maglód, Majosháza, Makád, Márianosztra, Mende, Mikebuda, Mogyoród, Mono, Monorierdő, Nagybörzsöny, Nagykáta, Nagykovácsi, Nagykőrös, Nagymaros, Nagytarcsa, Nyáregyháza, Nyársapát, Ócsa, Őrbottyán, Örkény, Pánd, Páty, Pécel, Penc, Perbál, Perőcsény, Péteri, Pilis, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisjászfalu, Pilisvörösvár, Pilisszántó, Pilisszentiván, Pilisszentkereszt, Pilisszentlászló, Pócsmegyer, Pomáz, Pusztavacs, Pusztazámor, Püspökhatvan, Püspökszilágy, Ráckeve, Rád, Remeteszőlős, Solymár, Sülysáp, Szada, Százhalombatta, Szentendre, Szentkirály, Szentlőrinckáta, Szentmártonkáta, Szigetbecse, Szigetcsép, Szigethalom, Szigetmonostor, Szigetszentmárton, Szigetszentmiklós, Szigetújfalu, Szob, Szokolya, Sződ, Sződliget, Táborfalva, Tahitótfalu, Taksony, Tápióbicske, Tápiógyörgye, Tápióság, Tápiószecső, Tápiószele, Tápiószentmárton, Tápiószőlős, Tárnok, Tatárszentgyörgy, Telki, Tésa, Tinnye, Tóalmás, Tök, Tököl, Törökbálint, Törtel, Tura, Újhartyán, Újlengyel, Újszilvás, Úri, Üllő, Üröm, Vác, Vácduka, Vácegres, Váchartyán, Váckisújfalu, Vácrátót, Vácszentlászló, Valkó, Vámosmikola, Vasad, Vecsés, Veresegyház, Verőce, Verseg, Visegrád, Zebegény, Zsámbék, Zsámbok

KAPCSOLAT

Miben segíthetünk?