Gépi Földmunka

Budapest | Pest megye

Kérjen egy gyors ajánlatot és már kezdhetjük is a munkát.

Whatsapp

+36 70 886 2299

Gépi földmunka Budapesten és Pest megyében

Minden lakossági építkezés, vállalkozás építési munkálata a munkaterület felmérésével kezdődik, amely a legtöbb esetben földmunkát von maga után. Ez kétféleképpen történhet: gépi, vagy kézi erővel. A területeken elvégzendő munkák nehézsége változó, de többnyire egyik sem tartozik a legegyszerűbb feladatok közé, így a nagyobb terjedelmű földmunkákat napjainkban alig végzik kézi erővel. Természetesen a klasszikus kézi munkavégzés utómunkálatok során, vagy kiegészítésként is szükséges lehet, de a „piszkosabb” feladatokat a gépek könnyedebben és időhatékonyabban végzik el.

Az eltelt 20 évben Bobcat gépeinkkel számos különböző munkaterület elrendezésében, előkészítésében segítettünk klienseinknek Budapesten és Pest megyében. Szolgáltatásaink között a tereprendezés, sávalap és árokásás, valamint telektisztítás is szerepel.

Hogyan zajlik a gépi földmunka?

Bármely földmunka esetében az első és legfontosabb lépés a munkaterület, valamint a feladatok felmérése, hiszen ez által határozható meg, hogy milyen munkagépekre lesz szükség. Cégunk Bobcat földmunkagépekkel dolgozik kisebb, valamint nagyobb területeken egyaránt. Az utóbbiaknál a munkálatok megkezdésekor többnyire a nagyobb kotrógépeké a főszerep, viszont ha egy lakossági felkérésnek teszünk eleget, mint egy budapesti családi ház kertje, akkor a terület méretét figyelembe véve választjuk ki a munkagépeket, hogy az semmiképpen se okozzon kárt munkavégzés közben.

A munka felmérését követően nekilátunk a telektisztításnak. Ilyenkor eltávolítjuk a növényzetet, majd a legfelsőbb talajréteget, és legvégül a termőtalajt. A földmunka természetesen nem csak házak építéséhez szükséges, lehet az akár egy nyaralónk medencéje is, vagy egy kerítés építése cégünk köré.

Akár milyen feladatról is legyen szó, profi gépkezelőink előtt nincs lehetetlen! A jól elvégzett földmunka nélkül nincsen biztonságos építkezés, ezért a precizitás kiemelten fontos számunkra. Példaképpen, ha egy telek alapjának ásásra hívnak minket, tudván, hogy a ház súlyát az alap veszi fel, természetesen oda figyelünk minden részletre, főként arra hogy milyen mélynek kell lennie a kiásott alapozási síknak. Ez több okból is fontos, de többek között azért, hogy elkerüljük az épület falainak, vagy akár a födémnek későbbi repedezését.

Hogy miért éppen az általunk végzett gépi földmunka a megfelelő választás az Ön számára?

A kulcsszó a gyorsaság!

Azt gondolhatnánk, hogy a gyorsan elvégzett munka felületes, azonban a kézi földmunkával szemben a gépekkel végzett munkálatok – legyenek azok akár terület feltöltések, mélyépítések, területi finommunkák –, sok esetben precízebbek szemben az emberi munkaerőt igénylő kivitelezésekkel!

Ám nem csak a gépek jelentik csapatunk időhatékony munkavégzését. Úgy Budapest, mint Pest megye településein elvégzendő munkálatok esetén készen állunk az azonnali munkakezdésre. Így nem kell heteket várnia, míg belekezd álmai megvalósításába.

Mennyibe kerül a gépi földmunka?

A másik kiemelten fontos érvünk a gépi földmunkák mellett a költséghatékonyság. Elterjedt gondolat, hogy a kézzel végzett földmunka jóval kevesebbe kerül, mint pl. a Bobcat földmunkagépek bérlésre. Ez azonban közel sincs így. Az elvégzendő feladatok különböző nehézségűek, amelyek kivitelezhetősége kérdéses lehet pár ásó, csákány és emberi erőforrás bevetése mellett.

Nem minden esetben van szükségünk az összes megmozgatható munkagépre, mint földgyalu, dózer, földnyeső, markoló vagy akár kotrógép. Ez is nagymértékben csökkentheti az árakat.

A fentieket összevetve elmondhatjuk, hogy a földmunka leggyorsabb és gyakran precízebb változata a gépekkel történő. Ebben tudunk mi gyors, és azonnali kezdést biztosító megoldást nyújtani. Csapatunk mindig törekszik megtalálni a feladathoz illő legköltséghatékonyabb és kevesebb időt igénylő megoldást. A budapesti és pest megyei lakosság, valamint vállalkozások részére olcsón, ám gyorsan biztosítunk gépi erőt igénylő földmunka feladatokat. Ne habozzon, bátran hívjon minket, és mi azonnal elkezdjük a munkát!

Vállalási területek

Budapesten

1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület, 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület, 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület, 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület

Pest megyében

Abony, Acsa, Albertirsa, Alsónémedi, Apaj, Áporka, Aszód, Bag, Bénye, Bernecebaráti, Biatorbágy, Budajenő, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Bugyi, Cegléd, Ceglédbercel, Csemő, Csévharaszt, Csobánka, Csomád, Csömör, Csörög, Csővár, Dabas, Dánszentmiklós, Dány, Délegyháza, Diósd, Domony, Dömsöd, Dunabogdány, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Ecser, Érd, Erdőkertes, Farmos, Felsőpakony, Fót, Galgagyörk, Galgahévíz, Galgamácsa, Gomba, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Herceghalom, Hernád, Hévízgyörk, Iklad, Inárcs, Ipolydamásd, Ipolytölgyes, Isaszeg, Jászkarajenő, Kakucs, Kartal, Káva, Kemence, Kerepes, Kiskunlacháza, Kismaros, Kisnémedi, Kisoroszi, Kistarcsa, Kocsér, Kóka, Kosd, Kóspallag, Kőröstetétlen, Leányfalu, Letkés, Lórév, Maglód, Majosháza, Makád, Márianosztra, Mende, Mikebuda, Mogyoród, Mono, Monorierdő, Nagybörzsöny, Nagykáta, Nagykovácsi, Nagykőrös, Nagymaros, Nagytarcsa, Nyáregyháza, Nyársapát, Ócsa, Őrbottyán, Örkény, Pánd, Páty, Pécel, Penc, Perbál, Perőcsény, Péteri, Pilis, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisjászfalu, Pilisvörösvár, Pilisszántó, Pilisszentiván, Pilisszentkereszt, Pilisszentlászló, Pócsmegyer, Pomáz, Pusztavacs, Pusztazámor, Püspökhatvan, Püspökszilágy, Ráckeve, Rád, Remeteszőlős, Solymár, Sülysáp, Szada, Százhalombatta, Szentendre, Szentkirály, Szentlőrinckáta, Szentmártonkáta, Szigetbecse, Szigetcsép, Szigethalom, Szigetmonostor, Szigetszentmárton, Szigetszentmiklós, Szigetújfalu, Szob, Szokolya, Sződ, Sződliget, Táborfalva, Tahitótfalu, Taksony, Tápióbicske, Tápiógyörgye, Tápióság, Tápiószecső, Tápiószele, Tápiószentmárton, Tápiószőlős, Tárnok, Tatárszentgyörgy, Telki, Tésa, Tinnye, Tóalmás, Tök, Tököl, Törökbálint, Törtel, Tura, Újhartyán, Újlengyel, Újszilvás, Úri, Üllő, Üröm, Vác, Vácduka, Vácegres, Váchartyán, Váckisújfalu, Vácrátót, Vácszentlászló, Valkó, Vámosmikola, Vasad, Vecsés, Veresegyház, Verőce, Verseg, Visegrád, Zebegény, Zsámbék, Zsámbok

KAPCSOLAT

Miben segíthetünk?