Azonnal kezdjük, hívjon most!

Gépi
földmunka
Pilisszentkereszt

Whatsapp

+36 70 886 2299

Gépi földmunka szolgáltatás Pilisszentkereszten

A lakosság és a vállalkozások részére is olcsón és gyorsan biztosítunk gépi erőt igénylő földmunka feladatokat Pilisszentkereszten.

Földmunka gépek: gumiláncos forgókotró, markoló, bobcat rakodógép és bontó földmunkagép segítségével.

Gépi földmunka Budapest és Pest megye

HOGYAN ZAJLIK A GÉPI FÖLDMUNKA?

Pilisszentkereszt

Minden földmunkához megfelelően fel kell mérni a munkaterületet és a teendőket, hogy tudjuk milyen gépekre lesz szükségünk a munkavégzéshez. A Bobcat gépek sokféle földmunkát el tudnak végezni, a tereprendezéstől kezdve az ásásig – a BOBCAT ideélis a gépi földmunkához.

A földmunka megkezdése előtt elvégezzük a telektiszítást – ez szinte minden eetben szükséges. A biztonságos építkezéshez jól végzett gépi földmunkára van szükség – mi ezt tudjuk biztosítani Budapesten és környékén.

Vállalkozásunk rendelkezik minden szükséges géppel a minőségi gépi földmunkához – nézze végig a földmunka galériáink.

Gépi földmunka Pilisszentkereszt

Minden lakossági építkezés, vállalkozás építési munkálata a munkaterület felmérésével kezdődik, amely a legtöbb esetben földmunkát von maga után. Ez kétféleképpen történhet: gépi, vagy kézi erővel. A területeken elvégzendő munkák nehézsége változó, de többnyire egyik sem tartozik a legegyszerűbb feladatok közé, így a nagyobb terjedelmű földmunkákat napjainkban alig végzik kézi erővel. Természetesen a klasszikus kézi munkavégzés utómunkálatok során, vagy kiegészítésként is szükséges lehet, de a „piszkosabb” feladatokat a gépek könnyedebben és időhatékonyabban végzik el.

Az eltelt 20 évben Bobcat gépeinkkel számos különböző munkaterület elrendezésében, előkészítésében segítettünk klienseinknek Budapesten és Pest megyében. Szolgáltatásaink között a tereprendezés, sávalap és árokásás, valamint telektisztítás is szerepel.

MIÉRT VÁLASSZON MINKET

Gyors kezdés

m3 és fm alapú árak

Profi gépkezelők

Gépi földmunka Pilisszentkereszt

IBármely földmunka esetében az első és legfontosabb lépés a munkaterület, valamint a feladatok felmérése, hiszen ez által határozható meg, hogy milyen munkagépekre lesz szükség. Cégunk Bobcat földmunkagépekkel dolgozik kisebb, valamint nagyobb területeken egyaránt. Az utóbbiaknál a munkálatok megkezdésekor többnyire a nagyobb kotrógépeké a főszerep, viszont ha egy lakossági felkérésnek teszünk eleget, mint egy budapesti családi ház kertje, akkor a terület méretét figyelembe véve választjuk ki a munkagépeket, hogy az semmiképpen se okozzon kárt munkavégzés közben.

VÁLLALUNK PILISSZENTKERESZTEN IS  GÉPI FÖLDMUNKÁT!

A munka felmérését követően nekilátunk a telektisztításnak. Ilyenkor eltávolítjuk a növényzetet, majd a legfelsőbb talajréteget, és legvégül a termőtalajt. A földmunka természetesen nem csak házak építéséhez szükséges, lehet az akár egy nyaralónk medencéje is, vagy egy kerítés építése cégünk köré.

Akár milyen feladatról is legyen szó, profi gépkezelőink előtt nincs lehetetlen! A jól elvégzett földmunka nélkül nincsen biztonságos építkezés, ezért a precizitás kiemelten fontos számunkra. Példaképpen, ha egy telek alapjának ásásra hívnak minket, tudván, hogy a ház súlyát az alap veszi fel, természetesen oda figyelünk minden részletre, főként arra hogy milyen mélynek kell lennie a kiásott alapozási síknak. Ez több okból is fontos, de többek között azért, hogy elkerüljük az épület falainak, vagy akár a födémnek későbbi repedezését.

Hogy miért éppen az általunk végzett gépi földmunka a megfelelő választás az Ön számára?

A kulcsszó a gyorsaság!

Azt gondolhatnánk, hogy a gyorsan elvégzett munka felületes, azonban a kézi földmunkával szemben a gépekkel végzett munkálatok – legyenek azok akár terület feltöltések, mélyépítések, területi finommunkák –, sok esetben precízebbek szemben az emberi munkaerőt igénylő kivitelezésekkel!

Ám nem csak a gépek jelentik csapatunk időhatékony munkavégzését. Úgy Budapest, mint Pest megye településein elvégzendő munkálatok esetén készen állunk az azonnali munkakezdésre. Így nem kell heteket várnia, míg belekezd álmai megvalósításába.

Gépi földmunka Budapesten

Gépi földmunka Budapesten és környékén. Földmunkavégzés gyorsan.
Gépi földmunka, első lépés: egyeztetés és telek felmérése
Gépi földmunka második lépés: a földmunkát megelőző tereptisztítás.
Gépi földmunka harmadik lépés: a vállalt földmunkák gyors elvégzése.
Budapest és Pest megye – keressen a földmunkával való megbízás érdekében.

Kapcsolat

1 + 14 =

Miben segíthetünk?